Yleinen

Kevään kirkko Espoon hiippakunnassa

Kevään kirkko on vuoden 2016 kirkolliskokousvaalien valitsijayhdistys Espoon hiippakunnassa.

Kevät on lupaus uusista aluista, valon lisääntymisestä ja kylmän talven väistymisestä. Kirkossa kevät merkitsee evankeliumin etsimistä ja kuulemista sekä avoimuutta Pyhän Hengen johdatukselle. Kirkon uudistus nousee uskosta elävään Jumalaan, perinteen tuntemisesta ja luottamuksesta tulevaisuuteen. Se kysyy halua katsoa avoimin silmin ympärille ja ottaa todesta elämän kysymykset.

Suomessa ev.lut. kirkko elää suurten muutosten keskellä. Nyt on aika suunnata katse suuriin peruskysymyksiin: Miten sanoma oikeudenmukaisuudesta, armosta ja rakkaudesta voisi tulla enemmän todeksi Suomessa? Miten kirkko löytää uuden, kokonaisvaltaisen ja kaikkia koskettavan vastuun heikommista ja uhatuimmista jäsenistään? Miten vastataan kirkon suuriin tuleviin hallinnollisiin kysymyksiin seurakuntien rakenteesta ja talouden muutoksista?

Kevään kirkossa halutaan luottaa Jumalan johdatukseen kirkkonsa elämässä ja samalla tehdä ahkerasti työtä oikeudenmukaisemman kirkon, yhteiskunnan ja elämän puolesta.

Näiltä sivuilta löydät Kevään kirkon vaaliohjelman sekä tietoa pappis- ja maallikkoehdokkaista kirkolliskokoukseen ja hiippakuntavaltuustoon.

Vaaliohjelma

Ehdokkaat

Lisätietoa ehdokkaista saatavilla alla olevien linkkien kautta. Sivuilta löydät ehdokkaiden kuvaukset, ehdokasnumerot sekä ehdokkaiden kotisivujen osoitteita.

Liity tukijalistalle

Image courtesy of Janaka Dharmasena at FreeDigitalPhotos.net

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s