Kevään kirkko Espoon hiippakunnassa

Kevään kirkko on kirkolliskokousvaalien valitsijayhdistys Espoon hiippakunnassa.

Kevät on lupaus uusista aluista, valon lisääntymisestä ja kylmän talven väistymisestä. Kirkossa kevät merkitsee evankeliumin etsimistä ja kuulemista sekä avoimuutta Pyhän Hengen johdatukselle. Kirkon uudistus nousee uskosta elävään Jumalaan, perinteen tuntemisesta ja luottamuksesta tulevaisuuteen. Se kysyy halua katsoa avoimin silmin ympärille ja ottaa todesta elämän kysymykset.

Suomessa ev.lut. kirkko elää suurten muutosten keskellä. Nyt on aika suunnata katse suuriin peruskysymyksiin: Miten sanoma oikeudenmukaisuudesta, armosta ja rakkaudesta voisi tulla enemmän todeksi Suomessa? Miten kirkko löytää uuden, kokonaisvaltaisen ja kaikkia koskettavan vastuun heikommista ja uhatuimmista jäsenistään? Miten vastataan kirkon suuriin tuleviin hallinnollisiin kysymyksiin seurakuntien rakenteesta ja talouden muutoksista?

Kevään kirkossa halutaan luottaa Jumalan johdatukseen kirkkonsa elämässä ja samalla tehdä ahkerasti työtä oikeudenmukaisemman kirkon, yhteiskunnan ja elämän puolesta.

Kirkollikokous- ja hiippakuntavaltuustovaali toimitettiin 9.2. Alustavat tulokset löytyvät Espoon hiippakunnan sivuilta. Vaalitulos vahvistetaan 15.2.2016, jonka jälkeen kirkolliskokouksen uusi kokoonpano päivitetään näille sivuille.

Näiltä sivuilta löydät Kevään kirkon vaaliohjelman sekä tietoa pappis- ja maallikkoehdokkaista kirkolliskokoukseen ja hiippakuntavaltuustoon.

Vaaliohjelma

Ehdokasnumerot

Pappisehdokkaat

Maallikkoehdokkaat

Liity tukijalistalle

 

Image courtesy of Janaka Dharmasena at FreeDigitalPhotos.net

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s