Jari Nieminen

Jari NieminenJari Nieminen
Hallintotieteiden yo, sijaiskanttori
25 vuotta
Vaasan suomalainen seurakunta

Ehdokasnumero kirkolliskokoukseen: 82
hiippakuntavaltuustoon: 41

Jari ehdokasgalleriassa

Olen Jari Nieminen, 25-vuotias hallintotieteilijä ja keikkaileva sijaiskanttori Vaasasta. Juureni ovat syvällä eteläpohjalaisessa sielunmaisemassa ja olen ollut aktiivinen seurakuntanuori Alahärmän seurakunnassa, joka kuntaliitoksen myötä on nyt osa Kauhavaa. Herätysliiketaustan sijasta koen olevani kotiseurakuntaani kiinnittynyt kansankirkkolainen.

Opiskelen kolmatta vuotta Vaasan yliopistossa hallintotieteitä ja viimeistelen parhaillaan kandivaiheen opintoja. Hallinnollinen osaaminen yhdessä eri tasoilta hankitun seurakuntakokemuksen kanssa antaa minulle hyvät valmiudet toimia kirkon luottamustehtävissä. Olen toiminut muun muassa rippikouluisosena, kerhonohjaajana sekä yhteensä noin vuoden ajan vs. kanttorina Isonkyrön seurakunnassa. Lyhyempiä sijaisuuksia ja keikkoja olen tehnyt useissa seurakunnissa.
Lähdin ehdolle kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuuston vaaleissa, koska tahdon tuoda päätöksentekoon raikkaita ajatuksia sekä olla mukana rakentamassa kirkkoa, jonne kaikki ihmiset ovat tervetulleita. Uskomme on rakkauden sekä toivon usko ja sitä ajatusta on ilo viedä eteenpäin. Hallinnon ja byrokratian tulee olla tasapainossa kaikilla tasoilla ja sen tulee tukea kirkon perustehtävää. Luottamushenkilöiden täytyy tulevaisuudessa kyetä innovatiiviseen ajatteluun ja visaisiin päätöksiin, jotta Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tulevaisuus voidaan turvata. Tähän tehtävään ja haasteeseen olen halukas tarttumaan.

 

Mainokset